Ko smo mi?

Da li je to ptica? Da li je to avion? NEEE! To je Super Miš!!

Nije baš Miš, ali je super Gedžeteka različita od drugih, iskreno rečeno komplikovanih online prodavnica, koja izaziva inspiraciju i stvara kreativno okruženje.

Gedžeteku čini grupa drugara različitih generacija kojoj je dosadilo da poklone ili apsolutno potrebno nepotrebne stvari traži po zagušljivim šoping molovima i ostalim KULTURNIM CENTRIMA.

Majke mi, bila sam prisutna kada su dve mlade novinarke došle da obiđu Dom omladine, pošto su već napravile reportažu o velilim kulturnim centrima misleći pritom na ….. znate već… Tadašnji direktor Doma omladine mislim da ih je glavačke izbacio napolje…. Stvarno su mislile da je Ušće kulturni centar …eto ustvari to smo mi!

Mi pravimo priče. Da postanu vaše. Da ono što kupite, ili još bolje poklonite, izgubi cenu pa čak možda i upotrebnu vrednost. Da postane anegdota , što da ne i legenda. Da se prepričava Mićin rođendan kada ste se okupili oko poklona pokušavajući da pogodite šta je? Čemu služi, a posle ga dugo godina zajedno koristili na najsrećnijim ili uzbudljivim okupljanjima.

Želimo da se smejete zajedno sa nama, zato što znamo sa kolikim uzbuđenjem biramo, opisujemo i očekujemo svaki proizvod koji vam je preko Gedžeteke dostupan na govorisrpskidateceosvetrazume!

Ma baš dobro zezanje, makar ništa ni ne naručili!

Kako smo nastali?

Iskreno?

Nastali smo kada je Jana treći put u prvom tromesečju zajaukala:“ Mamaaaa, Milanu iz VI2 je u subotuuu rođendan, a ja ne znam šta da mu kuuuupiiim!!!!!“